
Menú degustación
Con este menú degustación podrás conocer todos los matices de la cocina sefardí.
With this tasting menu you will be able to know all the nuances of Sephardic cuisine.
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Copa de bienvenida (vino de rosas) acompañado de tapenade y muhammara más variado de pan
Welcome drink (roses wine) together with tapenade, muhammara and bread
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Aperitivos fríos
Cold appetizers
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Tabla al centro con: Humus T, Carpaccio, salmorejo 3C, pâté de berenjena y kaila.
Table to share with: Traditional hummus, Zucchinni carpaccio, Three cultures salmorejo, Aubergine pate and Kaila Sauce.
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Aperitivos calientes
Hot appetizers
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Dos platos al centro con: falafel y alcachofas.
To share: Falafel, Artichokes with garlic and onion.
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Se dará un “vasito” de gazpacho sefardí antes de pasar a los pescados.
A “glass” of sephardic gazpacho will be given before moving on to the fish.
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Pescados
Fish
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Bacalao con verduras con gratinado de ali oli.
Cod with vegetables and gratin of alioli.
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Salmón a la miel y mostaza.
Creamed Salmón (honey and mustard).
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Saquito de lubina.
Sack of sea bass stuffed with besamel of vegetables on champagne cream.
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Carnes
Meat
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Couscus de pato.
Couscus with confit of duck.
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Confitura de Cordero.
Confiture of lamb.
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Postres
Dessert
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Sopa de chocolate blanco FR.
Sephardic cookies (lemon and dates with orange and blueberry jam).
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Naranja y gelatina PX.
Orange ice cream.
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35€ / persona
35€ / PAX
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(Bebida no incluída)
(Drink not included)